Kurv  

Ingen varer

DKK 0,00 Fragt
DKK 0,00 Samlet

Kurv Gå til indkøbskurven

Se vores tilbud
Der er 5 varer.

Træpiller og strøelse til salg online

Her på denne side kan du se vores store udvalg af træpiller og strøelse, som vi forhandler online til nogle ganske fordelagtige priser.

Hent selv eller få træpiller og strøelse leveret

Du kan selv komme og afhente vores træpiller eller strøelse på vores lager, og ønsker du at få dine varer leveret, tilbyder vi også det til en billig pris i blandt andet Køge, Ringsted og Næstved samt på resten af Sjælland. Vi leverer inden for 10 hverdage med vores egne fragtmænd. Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 28 82 53 71 eller e-mail michael@biosalg.dk, hvis du har nogle spørgsmål.

Underkategorier

 • Priser på træpiller
  Træpiller - Køb online her Alle priser på træpiller er inklusiv levering.  
 • Spåner
  Spåner i træ forhandles Køb træspåner online i vores webshop Hos Biosalg Sjælland ApS forhandler vi billige svenske spåner i træ til både privatpersoner og en række forskellige typer erhvervskunder. Vi forhandler et bredt udvalg, så der er noget at vælge imellem for ethvert behov. Vi har selv mere end 6 års erfaring inden for salg af træspåner og biobrændsel, og vi kan derfor hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvilket produkt du bør vælge. Vi tilbyder gratis fragt med egne fragtmænd Når du køber dine spåner i træ gennem vores webshop, så sørger vi for gratis levering til din adresse i Køge, Ringsted, Næstved eller et fjerde sted. Vi tilbyder levering med vores egne fragtmænd på hele Sjælland. Fragten er altid gratis, uanset hvor meget eller hvor lidt du køber for i vores webshop. Salg af spåner i højeste kvalitet Vores træspåner er altid i højeste kvalitet, selvom de kan købes til en billig pris, og de er renset for både støv og smuld. Derudover er de varmebehandlet for bakterier, hvilket blandt andet gør dem særdeles velegnet til både heste, fjerkræ, gnavere og mink.
 • Tørv & Tørvmix
  Svensk tørv på paller Køb tørvmix på tilbud Er du på udkig efter tørv til en billig pris? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Biosalg Sjælland ApS forhandler vi svensk tørvmix til ganske billige priser. Jo flere paller du køber, desto billigere bliver prisen. Hver palle består af 18 baller, som hver især rummer mellem 250 og 300 liter tørv. Vi tilbyder gratis levering på hele Sjælland Når du køber vores svenske tørvmix via vores webshop, så sørger vi for, at det bliver leveret direkte til din adresse. Vi tilbyder gratis levering, uanset hvor stor eller hvor lille en ordre du lægger i vores webshop, og leveringen sker med vores egne fragtmænd. Vi tilbyder blandt andet gratis levering i Ringsted, Næstved og Køge samt på hele det øvrige Sjælland. Vi forhandler svensk tørv i høj kvalitet til billige priser Vi har mere end 6 års erfaring inden for salg af forskellige former for biobrændsel haveprodukter, tørv og lignende via vores webshop. Alle vores produkter er i høj kvalitet, og de kan købes til billige priser.
 • Brænde & træpilleovne
  Biosalg.dk Samarbejder med følgende forhandler Jep´s Brændeovne 4681 Herfølge  www.jepsbraendeovne.dk ____________________________________________________________________________ BRÆNDEOVNSSPECIALISTEN  Bøtterupvej 27. Bøtterup       3100 Hornbæk       Tlf - 49758929 / 40137023    www.braendeovnsspecialisten.dk  

Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 28 82 53 71

Send os en e-mail, og vi svarer inden 5 dage.
Nyhedsbrev
Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort Betal med betalingskort